ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
Profesyonel Araç Kiralama

Profesyonel Araç Kiralama

Adb Rent a Car ile profesyonel bir araç kiralama hizmeti almak artık çok daha kolay! Firmamız Türkiye'nin bir çok noktasında araç kiralama faaliyetleri gösteren köklü bir kuruluştur. Her zaman en iyi hizmeti sunan ve müşterilerinin isteklerine önem veren firmamızda son model araçlar yer almaktadır. Eski model arabaları hiç bir zaman bünyesinde barındırmayan firmamızda müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelmektedir.

DAHA FAZLA...
Ekonomik Fiyat Listesi

Ekonomik Fiyat Listesi

Her sezon en iyi fiyatları sunmayı hedefleyen araç kiralama firmamız müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Son model araba filosuna sahip olan firmamız üstün hizmeti kalitesini en iyi fiyatlarla taçlandırmayı hedefliyor. Yaz ve kış farketmeden sizlere en iyi fiyatları sunmak için çaba harcayan firmamız fiyat listesini sürekli güncel tutmaktadır. 

DAHA FAZLA...
İzmir Havalimanı Teslimat

İzmir Havalimanı Teslimat

Firmamız İzmir Adnan Menderes havalimanına sadece iki kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Araç teslimatlarını ücretsiz bir şekilde gerçekleştiren merkez ofisimizde zaman kavramına önem verilmektedir. Kiralama yapacağınız tarih ve saatten yarım saat önce sizi beklemeye koyulan ekibimiz elinde isminizin yazılı olduğu bir page board ile karşılamaktadır. Adb Rent a Car olarak bizler uzun yılların vermiş olduğu bilgi birikimi sayesinde kullanıcılarımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Sizleri güvenli bir şekilde yolcu edebilmenin bilincinde olan işletmemizden araç kiralamak her zaman bir ayrıcalıktır.

DAHA FAZLA...
top